tone damli nude isabella martinsen naken

Leserne av magasinet Mann mener Isabella Martinsen er Norges mest sexy Værdamen stakk av med seieren rett foran Tone Damli. Værmelderen danket ut både Tone Damli Aaberge og Triana Iglesias. sexy kvinner i , og i år ble det værgudinnen Isabella Martinsen Hun var like foran popstjernen Tone Damli Aaberge, med nakenmodellen Triana. Isabella Martinsen ble kåret til Norges mest sexy kvinne i av bladet danket ut skjønnheter som Tone Damli Aaberge og Triana Iglesias.

Videos

"AKKUMULÈRT VANESVANE" by Pissbæne

Tone damli nude isabella martinsen naken - sex

Bbw lesbian isabella martinsen nude Så det er en kanonavslutning på kjendiskarrieren min, det tar jeg med meg videre, sier hun til Mann. Men det er veldig stas, det må jeg ærlig innrømme. Jeg har fått meg kjæreste, flyttet til Oslo, sagt opp jobben og følger fotodrømmen, og som ikke det er nok, så har jeg altså vunnet sexy-kåringen, sier Isabella Martinsen til bladet Mann. tone damli nude isabella martinsen naken

Tone damli nude isabella martinsen naken - søker elskerinne

Det er ofte det enkleste når du får en idé. Triana Iglesias kom på tredjeplass. Hennes naturlighet og ekthet på skjermen kan muligens ha noe med det å gjøre. BAFOTO til Telefon:

0 Comments

Leave a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *